Επτά «λουκέτα» από το ΣΔΟΕ σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα - iefimerida.gr

Επτά «λουκέτα» από το ΣΔΟΕ σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα «λαβράκια» εντόπισε το ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήσει σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να σφραγίσει επτά καταστήματα, ανάμεσα τους ένα νυκτερινό κέντορ όπου τραγουδούσε γνωστός καλλιτέχνης και ένα ξενοδοχείο το οποίο σε παράνομες εκδηλώσεις δεν εξέδωσε αποδείξεις για 585 άτομα.

Κατά το τριήμερο 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου, το ΣΔΟΕ σφράγισε συνολικά 7 επιχειρήσεις, ανάμεσα τους κέντρα διασκέδασης, καφετέριες εστιατόρια και Beach Bar.

Οι επιχειρήσεις στις οποίες έβαλε «λουκέτο» το ΣΔΟΕ, βρίσκονται στο Μεγανήσι, στη Μυτιλήνη, στη Βέροια, στη Θεσσαλονίκη, στην Κέρκυρα και στο Αίγιο, όπου ήταν νυκτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδούσε γνωστός καλλιτέχνης.

Έρευνα διεξάγεται, σε συνεργασία με την Α΄ ΔΟΥ Πατρών, για την καταστρατήγηση των όρων διεξαγωγής εκδηλώσεων πολιτιστικού περιεχομένου σε χωριό της Αχαΐας, όπου σε εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου καταναλώθηκαν μεγάλες ποσότητες σαμπάνιας χωρίς φορολογικά στοιχεία.

Τέλος, σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκάδας, διαπιστώθηκε ότι για δύο εκδηλώσεις δεν υπήρξαν συμφωνητικά και έκδοση αποδείξεων για 585 άτομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ