«Στα 18 μου έκανα σεξ με άντρα, στα 33 θα κάνω με γυναίκα» δήλωσε ο Τσαρλι Χάναμ

Έμπειρος» δηλώνει ο Charlie Hunnam αναφορικά με το ρόλο του Christian Grey, ήρωα του διάσημου best seller Fifty Shades Of Grey, το οποίο μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός από τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο, το «Sons Of Anarchy», κατάφερε να κερδίσει έναν ρόλο που πολλοί θα ήθελαν και αυτή τη στιγμή, όπως είναι φυσικό, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, o Hunnam αναφέρθηκε σε παλαιότερη σειρά που πρωταγωνιστούσε, το βρετανικό «Queer As Folk», και η οποία ήταν η ιστορία τριών gay που μένουν στο Manchester: «Η σειρά είχε ξεκάθαρα σεξουαλικές σκηνές με άντρα. Σήμερα, είμαι 16 χρόνια πιο ώριμος . Εφόσον, λοιπόν, κατάφερα να κάνω sex στα 18 μου με έναν άντρα, σίγουρα μπορώ να τα καταφέρω στα 33 μου με μια γυναίκα!»

Ο βρετανός ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στο πώς ανταποκρίθηκε η επί σειρά ετών σύντροφός του, Morgana McNelis, στην είδηση ότι θα παίξει το ρόλο του Grey λέγοντας: «Έχει διάβασει το βιβλίο και το λατρεύει και είναι πολύ ενθουσιασμένη γι" αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε. Νομίζω, επίσης, ότι θα μας φέρει και πιο κοντά!»

Διαβάστε περισσότερα στο joytv.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ