Νέο αφεντικό στο Αστέρα Βουλιαγμένης την άνοιξη του 2014 -Εως τις 21 Οκτωβρίου οι προσφορές - iefimerida.gr

Νέο αφεντικό στο Αστέρα Βουλιαγμένης την άνοιξη του 2014 -Εως τις 21 Οκτωβρίου οι προσφορές

Νέο αφεντικό στο Αστέρα Βουλιαγμένης την άνοιξη του 2014 -Εως τις 21 Οκτωβρίου ο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι 13 επιχειρηματικοί όμιλοι που στοχεύουν στην απόκτηση του Αστέρα Βουλιαγμένης έχουν έτοιμους τους φακέλους με τις προσφορές και θα τους καταθέσουν έως τις 21 Οκτωβρίου οπότε και λήγει η διορία για τις δεσμευτικές οικονομικές προσφορές.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Καθημερινή που επικαλείται δηλώσεις ξενοδοχειακού παράγοντα «δεν έχουν δοθεί ποτέ τόσα χρήματα για την αγορά ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Ελλάδα, όσα αναμένεται να δοθούν για τον Αστέρα Βουλιαγμένης».

Υπενθυμίζεται πως ο Αστέρας εκτείνεται σε 304 στρέμματα, από τα οποία τα 111 ανήκουν στο ελληνικό Δημόσιο, με συνέπεια μέρος του τιμήματος να καταλήγει στο ΤΑΙΠΕΔ. Παράλληλα θυγατρική του Αστέρα έχει ενοικιάσει για 40 χρόνια την μαρίνα της Βουλιαγμένης, που έχει χερσαία έκταση 47 στρεμμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ