Στους δρόμους η ΑΔΕΔΥ - Κινητοποιήσεις κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων - iefimerida.gr

Στους δρόμους η ΑΔΕΔΥ - Κινητοποιήσεις κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έντονο απεργιακό κλοιό αναμένεται να βρεθεί την επόμενη εβδομάδα η χώρα μιας και η ΑΔΕΔΥ προσανατολίζεται σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της με παρατεταμένες κινητοποιήσεις ενάντια στην πολιτική των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων, έπειτα από απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Έτσι από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ξεκινά δυναμικά η απεργιακή εβδομάδα έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου με 48ώρη απεργία στο Δημόσιο Τομέα την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα την Πέμπτη προβλέπεται από κοινού συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ με τα προεδρεία των Ομοσπονδιών ,για αποτίμηση των αποτελεσμάτων των μέχρι τότε δράσεων και βάσει αυτών σχεδιασμό ενδεχόμενων περαιτέρω κινητοποιήσεων στο γενικό συμβούλιο της Ένωσης το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ