Η Κέιτι Πέρι «καρφώνει» τη Μάιλι Σάιρους για τον σέξι χορό της στα Mουσικά Βραβεία [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κέιτι Πέρι «καρφώνει» τη Μάιλι Σάιρους για τον σέξι χορό της στα Mουσικά Βραβεία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προκλητική εμφάνιση της Μάιλι Σάιρους στα φετινά MTV Video Music Awards φαίνεται ότι θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα. Ωστόσο ο πιο πρόσφατος και πιο καυστικός σχολιασμός ήταν από την Κάτι Πέρι η οποία μάλλον δεν φάνηκε να εκτιμάει τον καυτό χορό της νεαρής σταρ.

Η Κάτι Πέρι έκανε ένα πέρασμα από την εκπομπή Good Morning America το Σαββατοκύριακο, για να αποκαλύψει το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της «Prism» ωστόσο δεν παρέλειψε να πετάξει το καρφί της για την Μάιλι Σάιρους

Συγκεκριμένα όταν ο Ρόμπιν Ρόμπερτς είπε στην Κάτι «ταρακούνησε τα VMA» εκείνη του απάντησε ειρωνικά ότι «Νομίζω ότι ο χορός μου ήταν ο πιο σκανδαλώδης γιατί εγώ τουλάχιστον φορούσα τα τα ρούχα μου»

Καυστικό το σχόλιο από την Πέρι, τόσο για την Σάιρους όσο και για την εκκεντρική Lady Gaga αφού και οι 2 τους εμφανίστηκαν σχεδόν γυμνές στα VMA.

Από την άλλη βέβαια, η Μάιλι Σάιρους άκουσε σίγουρα και χειρότερα μετά την αμφιλεγόμενη εμφάνιση της: Η Κέλι Κλάρκσον την χαρακτήρισε φθηνή στρίπερ στο twitter και η Μπρουκ Σιλντς δήλωσε δημόσια ότι φαινόταν λίγο απελπισμένη, ενώ αρνητικά ήταν τα σχόλια και από το ανδρικό κοινό, με τον Ρος Μάθιους να δηλώνει στο HollywoodLife.com ότι η Μάιλι Σάιρους έμοιαζε με «το μεθυσμένο κορίτσι που δεν ξέρει πότε να εγκαταλείψει το πάρτυ. "

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ