Το ΓΕΕΘΑ ανέθεσε έργο σε κρατική αμυντική βιομηχανία και ο διευθυντής της το έδωσε σε ιδιωτική εταιρεία για να διορίσουν τον γιο του - iefimerida.gr

Το ΓΕΕΘΑ ανέθεσε έργο σε κρατική αμυντική βιομηχανία και ο διευθυντής της το έδωσε σε ιδιωτική εταιρεία για να διορίσουν τον γιο του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνική πραγματικότητα των «κάτω από το τραπέζι» συνεννοήσεων φαίνεται πως ακόμη καλά κρατεί, αφού ακόμη και όταν απειλούνται μεγάλοι φορείς του δημοσίου με «λουκέτο», διευθυντικά στελέχη τους καταφέρνουν να «χαρίσουν» έργα σε ιδιωτικές εταιρείες και από ότι φαίνεται με το αζημίωτο.

Συγκεκριμένα το ΓΕΕΘΑ στην προσπάθεια του να κρατήσει ανοικτές τις κρατικές αμυντικές βιομηχανίες, μεσολάβησε σε μεγάλη δυτική χώρα για να αναθέσει ένα σημαντικό έργο σε μια από τις αμυντικές βιομηχανίες της Ελλάδας.

Ωστόσο όπως αναφέρει το Εθνος, εκείνη με την σειρά της το ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία και μάλιστα με το αζημίωτο, καθώς το παιδί του διευθυντικού στελέχους της κρατικής αμυντική βιομηχανίας ο οποίος έκανε το «προξενιό» διορίστηκε στην ιδιωτική εταιρεία, ενώ ο ίδιος ο διευθυντής μετατέθηκε σε άλλη κρατική αμυντική βιομηχανία.

φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ