Σάρωσε στον τελικό του Οπεν η Σερένα Γουίλιαμς: Πήρε τη ρεβάνς και τον 17ο τίτλο της - iefimerida.gr

Σάρωσε στον τελικό του Οπεν η Σερένα Γουίλιαμς: Πήρε τη ρεβάνς και τον 17ο τίτλο της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νικήτρια αποχώρησε η Σερένα Γουίλιαμς από το γήπεδο της Νέας Υόρκης όπου διεξάγεται το πρωτάθλημα τένις US Open. Η Γουίλιαμς κατέκτησε το 17ο Grand Slam της και έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία τενίστρια που κερδίζει τον τίτλο του US Open.

Αφού επικράτησε 6-0, 6-3 της Κινέζας Λι η Γουίλιαμς ήρθε αντιμέτωπη με την Βικτόρια Αζαρένκα την οποία είχε νικήσει ξανά στο παρελθόν.

Παρόλο που η Αζαρένκα έδωσε μία πραγματικά σκληρή μάχη, ηττήθηκε από την Γουίλιαμς με 2-1 σετ (7-5, 6-7, 6-1) και έπειτα από δύο ώρες και 45 λεπτά η Σερένα στέφθηκε νικήτρια στον τελικό γυναικών του αμερικανικού Οπεν.

Η συγκεκριμένη νίκη είναι η δεύτερη συνεχόμενη της 32χρονης Αμερικανίδας, η οποία έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία νικήτρια στην ιστορία του θεσμού, αφού είναι κατά 293 ημέρες μεγαλύτερη από την Μάργκαρετ Κορτ, η οποία κατείχε αυτή την πρωτιά από το 1973 μέχρι και σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ