Μια δυνατή εμπειρία έπεισε μια οικογένεια Καναδών να απαρνηθεί το internet το facebook και τις νέες τεχνολογίες - iefimerida.gr

Μια δυνατή εμπειρία έπεισε μια οικογένεια Καναδών να απαρνηθεί το internet το facebook και τις νέες τεχνολογίες

Μια δυνατή εμπειρία έπεισε μια οικογένεια Καναδών να απαρνηθεί το internet το fa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι τους είναι εύκολο να ζήσουν χωρίς το Διαδίκτυο, τα κινητά τους τηλέφωνα και όλες τις νέες τεχνολογίες, ωστόσο, η οικογένεια ΜακΜίλαν από τον Καναδά αποφάσισε να επιστρέψει ξανά στο 1986.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της οικογένειας, Μπλερ, είπε στον 5χρονο γιο του να βγουν έξω να παίξουν και εκείνος του απάντησε ότι προτιμά να παίξει βιντεοπαιχνίδι στο iPad. Η απάντηση αυτή σόκαρε τόσο τον Μπλερ που αποφάσισε να δείξει στα παιδιά του πως ήταν η ζωή στο μακρινό 1986.

Ετσι, τον τελευταίο, χρόνο η οικογένεια έχει διακόψει τη σύνδεση στο Internet, έχει πετάξει τα κινητά τηλέφωνα, χρησιμοποιεί μια τηλεόραση το 1980 και επικοινωνεί με πραγματικό τηλέφωνο και ταχυδρομικές επιστολές.

Επιπλέον χτυπούν τις πόρτες των ανθρώπων αντί να τους μιλάνε στο Facebook και χρησιμοποιούν χάρτες αντί συστημάτων πλοήγησης. «Στην αρχή ήταν δύσκολο να συνηθίσουμε αλλά σιγά σιγά όλοι μας συμπαραστάθηκαν. Σκοπός μας είναι να φτάσουμε στον Απρίλιο του 2014 και να πούμε μετά τα συμπεράσματά μας από αυτή την προσπάθεια. Προς το παρόν έχουμε εξοικονομήσει αρκετά χρήματα και έχουμε βρεθεί πιο κοντά με τους φίλους και την οικογένειά μας», λέει ο πατέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ