Στις οθόνες η τηλεοπτική σειρά των Μάρτιν Σκορτσέζε - Μικ Τζάγκερ που αναβιώνει τα τρελά '70ς - iefimerida.gr

Στις οθόνες η τηλεοπτική σειρά των Μάρτιν Σκορτσέζε - Μικ Τζάγκερ που αναβιώνει τα τρελά '70ς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mετά από τρία χρόνια αναβολών και καθυστερήσεων λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας των δύο αστέρων, η τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζουν ο Μάρτιν Σκορτσέζε και ο Μικ Τζάγκερ θα κάνει τελικά πρεμιέρα στο δίκτυο ΗΒΟ.

Τον περασμένο Ιούνιο ανακοινώθηκε ότι το ρόλο του βασικού πρωταγωνιστή θα ενσαρκώσει ο Μπόμπι Καναβάλε και τώρα ήρθε η σειρά των Μπράιαν Κόπελμαν και Ντέιβιντ Λεβιεν να συμπράξουν στο εγχείρημα – γεγονός που αποτελεί καλό σημάδι ότι η σειρά θα παίξει τελικά στο ΗΒΟ.

Η επιλογή των σεναριογράφων των «Ocean's 13» and «Players» σε περίπτωση που ο «πιλότος» πάρει το τελικό ΟΚ από το ΗΒΟ, προμηνύει ένα λαμπρό μέλλον για την τηλεοπτική σειρά .

Το project που κάποια στιγμή είχε τον τίτλο «History of Music» αφηγείται την ιστορία του Ρίτσι Φινέστρα, ενός χαρισματικού μουσικού παραγωγού σε μια μεγάλη δισκογραφική εταιρία στη Νέα Υόρκη στα τέλη της δεκαετίας του '70.

Μέσα από τα μάτια του εξαιρετικά ταλαντούχου αλλά εξαρτημένου από την κοκαϊνη ήρωα, το κοινό επιστρέφει στο 1977 - έτος ορόσημο για τη μουσική βιομηχανία, όταν το punk και η disco συνυπήρχαν και το hip hop άρχιζε να κάνει την εμφάνισή του..

Ο Μάριν Σκορτσέζε θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο, ενώ αν όλα πάνε καλά, τα γυρίσματa θα αρχίσουν το 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ