Η προκλητική φωτογράφηση της Daisy Lowe - Το θέμα είναι τα παλτό![Εικόνες] - iefimerida.gr

Η προκλητική φωτογράφηση της Daisy Lowe - Το θέμα είναι τα παλτό![Εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Daisy Lowe ποζάρει με τα εσώρουχα (ή και χωρίς αυτά) αλλά με παλτό διάσημων σχεδιαστών στους δρόμους της Νέας Υόρκης! Το διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία έκανε τη φωτογράφιση για το περιοδικό "Vs" και προκάλεσε πολλά σχόλια κυρίως επειδή οι λήψεις έγιναν σε δημόσιους χώρους.

Το shooting, ήταν δουλειά του Guy Aroch και το επιμελήθηκε η στυλίστρια και fashion director του περιοδικού "Tatler Russia" Anya Ziourova. Η Daisy Lowe πόζαρε στους σταθμούς του μετρό, τις κάβες, τα μικρά παντοπωλεία και τα 24ωρα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το αφιέρωμα του περιοδικού στην ιδανική «χειμωνιάτικη συλλογή luxurious coats».

Η 24χρονη καλλονή φορούσε μόνο εσώρουχα κάτω από πολύ ακριβά πανωφόρια των διάσημων σχεδιαστών Stella McCartney, Chanel, Sonia Rykiel και Eres.

Η ιδέα ήρθε να συμπληρώσει μία καμπάνια του ίδιου περιοδικού, που έγινε με περισσότερα μοντέλα με θέμα τη φθινοπωρινή συλλογή της Louis Vuitton, από τον Marc Jacobs. Και σε αυτήν τα μοντέλα ήταν ημίγυμνα (ή και με εσώρουχα) αλλά με όλα τα αξεσουάρ της LV.

Διαβάστε περισσότερα στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ