James Franco: Και ομοφυλόφιλος και βιαστής; - iefimerida.gr

James Franco: Και ομοφυλόφιλος και βιαστής;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 33χρονος Τζέιμς Φράνκο αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι ένας «εναλλακτικός», πολυτάλαντος σταρ ο οποίος δεν φοβάται να «τσαλακώσει» την εικόνα του στο Χόλυγουντ.

Σε συνέντευξή του στο αμερικάνικο περιοδικό Playboy, μιλάει για τα Όσκαρ, σχολιάζει τις φήμες περί «ομοφυλόφιλου βιαστή» καθώς και τις κακές κριτικές που δέχεται κατά διαστήματα.

Η εμφάνιση του ως Μέριλιν Μονρόε στα φετινά Όσκαρ προκάλεσε αρχικά αντιδράσεις αφού φάνηκε ότι μέχρι και ο ίδιος δεν είχε καμία διάθεση να βγει έτσι πάνω στη σκηνή.

«Δεν μπορούσα άλλο να τσακώνομαι. Ακόμα κι όταν μου είπαν: θα βγεις στη σκηνή σαν Μέριλιν Μονρόε, θα είναι αστείο. Το να εμφανίζομαι σαν drag queen δεν είναι αστείο» εξομολογήθηκε ο αμερικάνος ηθοποιός.

Ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις ως παρουσιαστής και να αφήσει ευχαριστημένο τον παραγωγό της τελετής Βραβείων Όσκαρ, Μπρους Κόεν. «Μετά το show όλοι ήταν τόσο χαρούμενοι. Ο Μπρους Κόεν, παραγωγός του show, με αγκάλιασε και μου είπε: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μόλις μου είπε ότι ήταν τα καλύτερα βραβεία Όσκαρ που έχουν γίνει ποτέ» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ο Φράνκο δεν δίστασε να μιλήσει και για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι ήταν αυτός ο περίφημος «ομοφυλόφιλος βιαστής». « (…) H ιστορία του «ομοφυλόφιλου βιαστή» ήταν τόσο προσβλητική, έχω φίλους οι οποίοι έχουν πέσει θύματα βιασμού» αποκάλυψε ο ίδιος. « (…) O δικηγόρος μου, τους κάλεσε (την ιστοσελίδα Gawker) και τους είπε ότι ήταν τελείως ψέμα όλο αυτό. Αλλά οι ίδιοι δήλωσαν ότι έγραψαν αυτό που είχε γραφτεί στη New York Post κι ότι αν ήθελα θα μπορούσα να εκφράσω κι εγώ την άποψή μου στο blog τους. Έπρεπε να επιλέξω. Είτε να μεγαλοποιήσω το θέμα είτε να τους αφήσω να φανούν εκείνοι ως ανόητοι μικροαστοί» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Παρόλα αυτά ο Φράνκο συνεχίζει να ξεδιπλώνει τον χαρισματικό του εαυτό και καταφέρνει να συνδυάσει πολλές ιδιότητες μαζί: Ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, φοιτητής και καλλιτέχνης!

Πηγή: yupi.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ