Governors Awards: «Όσκαρ» στην Ατζελίνα Τζολί για το ανθρωπιστικό της έργο - iefimerida.gr

Governors Awards: «Όσκαρ» στην Ατζελίνα Τζολί για το ανθρωπιστικό της έργο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυλαία στη σεζόν των Όσκαρ, με την Αντελίνα Τζολί να τιμάται από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου με το Jean Hersholt Humanitarian Award, ειδική τιμητικη διάκριση που απονέμεται σε ανθρώπους του κινηματογράφου για το ανθρωπιστικό τους έργο και την προσφορά τους στο χώρο.

Ειδικά τιμητικά βραβεία θα απονεμηθούν επίσης στους Στιβ Μάρτιν και Άντζελα Λάνσμπερι, καθώς και στον ΙΙταλό σχεδιαστής κοστουμιών Πιέρο Τόζι.

Τα Governors Awards όπως ονομάζεται ο θεσμός ήταν μέρος της τελετής των βραβείων Όσκαρ, αλλά πλέον αποτελούν ξεχωριστό γεγονός. Η τελετή απονομής των χρυσών αγαλματίδιων θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου στο Ray Dolby Ballroom του Hollywood & Highland Center.

Ο 86χρονος Τόζι έχει προταθεί για Όσκαρ Καλύτερων Κοστουμιών κι έχει γίνει γνωστός από την συνεργασία του με τον Ιταλό σκηνοθέτη Λουκίνο Βισκόντι για τις ταινίες του Λευκές Νύχτες (1957), Ο Γατόπαρδος (1963) και Θάνατος στη Βενετία (1971).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ