Το βρετανικό ELLE «υποκλίνεται» στην Κριθαριώτη – Ενα νυφικό της Ελληνίδας σχεδιάστριας σε τυχερή αναγνώστρια - iefimerida.gr

Το βρετανικό ELLE «υποκλίνεται» στην Κριθαριώτη – Ενα νυφικό της Ελληνίδας σχεδιάστριας σε τυχερή αναγνώστρια

Το βρετανικό ELLE «υποκλίνεται» στην Κριθαριώτη – Ενα νυφικό της Ελληνίδας σχεδι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει χαρακτηριστεί ως «βασίλισσα των νυφικών» και μάλιστα όχι μόνο στην Ελλάδα, αφού η φήμη της ξεπερνά τα σύνορα. Κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως το βρετανικό ELLE «υποκλίθηκε» στην Σίλια Κριθαριώτη, επιλέγοντας μία δική της δημιουργία.

Το περιοδικό διοργανώνει διαγωνισμό και η τυχερή αναγνώστρια θα έχει την ευκαιρία να φορέσει στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της ένα νυφικό της Ελληνίδας σχεδιάστριας. Μάλιστα, εκείνη που θα κερδίσει θα ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να ζήσει από κοντά την εμπειρία της δημιουργίας του νυφικού στα μέτρα της, αλλά και να γνωρίσει τις ομορφιές της Ελλάδας.

Αφορμή για τη συνεργασία και το διαγωνισμό του ELLE αποτέλεσε η μεγάλη επιτυχία του διαχρονικά αγαπημένου μιούζικαλ «Mamma Mia» στο West End του Λονδίνου. Η πλοκή του μιούζικαλ εκτυλίσσεται στην Ελλάδα και αναδεικνύει με τον πιο συναρπαστικό τρόπο τη χώρα μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ