«I killed a man»: H συγκλονιστική ομολογία νεαρού μεθυσμένου οδηγού για το θάνατο συμπολίτη του σε τροχαίο [βίντεο] - iefimerida.gr

«I killed a man»: H συγκλονιστική ομολογία νεαρού μεθυσμένου οδηγού για το θάνατο συμπολίτη του σε τροχαίο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο, ο 22χρονος Αμερικανός Ματ Κορντλ ομολογεί μπροστά στην κάμερα ότι ευθύνεται για το θάνατο συμπολίτη του σε τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε, οδηγώντας μεθυσμένος τη νύχτα της 22ας Ιουνίου. Εκατοντάδες μηνύματα θαυμασμού, αλλά και επικριτικά σχόλια στο youtube για την ενέργεια του 22χρονου.

Το βίντεο – σοκ αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «because I said I would» που δίνει βήμα σε ανθρώπους που θέλουν να δώσουν μία υπόσχεση ή δέσμευση και στόχος του είναι να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε όλους ώστε κάποτε να σταματήσει η τρέλα των μεθυσμένων οδηγών.

Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας δήλωσε ότι ο 22χρονος τον βρήκε μέσω facebook.

«Δεν μπορώ να φέρω πίσω τον κ. Κανζάνι (σ.σ. όπως είναι το όνομα του θύματος) και δεν μπορώ να σβήσω ό,τι έκανα, ωστόσο εσείς μπορείτε να σωθείτε και τα δικά σας θύματα μπορούν να σωθούν λέει στο φοβερό αυτό βίντεο», λέει στο καλογυρισμένο κατά τα άλλα βίντεο, ο νεαρός.

«O Mατ κάνει ό,τι μπορεί. Τον εξοργίζει ότι οι άνθρωποι αποκαλούν την ομολογία του αυτή θαραλλέα αντί να επικεντρώνονται στο πραγματικό ζήτημα: ότι η οδήγηση υπό την επήρεια μέθης οδηγεί στο θάνατο αθώων ανθρώπων», σχολίασε ο δικηγόρος του, Τζορτζ Μπράιτμάγερ ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε εκ των προτέρων για τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο στο youtube πολλά και ποικίλα. Άλλοι επικροτούν την ενέργεια του νεαρού, άλλοι μιλούν για τη σημασία της ατομικής ευθύνης, άλλοι τον κατηγορούν για υποκρισία και σημειώνουν τον μορφασμό του προσώπου του λίγο πριν το τελος του βίντεο: «Κοιτάξτε πώς συγκρατείται μην γελάσει», γράφει χαρακτηριστικά ένας χρήστης, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ