Σωμερίτης για το δελτίο της ΔΤ: Ηττα των εργαζομένων, επιτυχία του τσαμπουκά της 11ης Ιουνίου - iefimerida.gr

Σωμερίτης για το δελτίο της ΔΤ: Ηττα των εργαζομένων, επιτυχία του τσαμπουκά της 11ης Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την μετάδοση του πρώτου δελτίου ειδήσεων της Δημόσιας τηλεόρασης σχολιάζει ειρωνικά ο Ριχάρδος Σωμερίτης κάνοντας λόγο για νέα «νομιμότητα».

Η ανάρτηση του Ριχάρδου Σωμερίτη στο facebook με τίτλο «Το δελτίο της ΔΤ (ή μήπως της ΔΝΤ;)», έχει ως εξής:

«Μεγάλη νίκη των Καψή, Στουρνάρα και των Σαμαρικών : κατάφεραν χτες να "βγάλουν" ένα πρώτο δελτίο ειδήσεων. Μετά από τρίμηνη παρά κάτι δημόσια σιγή: τεράστια η επαγγελματική και πολιτική επιτυχία τους. Το δελτίο το παρουσίασε ο Προκόπης Δούκας και εργάστηκαν γι αυτό πρώην της ΕΡΤ (που ομαδικά εξύβρισαν οι άνθρωποι του Μαξίμου αλλά τι άλλο να κάνουν πια;) χωρίς να είναι σαφές το εργασιακό τους καθεστώς : "διμηνήτες", με το "κομμάτι" ή τι; Πάντως έχουμε μια νέα πραγματικότητα : την ήττα γενικά των εργαζομένων και την επιτυχία του τσαμπουκά αυτών που θαυμάσαμε το δημοκρατικό τους ήθος στις 11 Ιουνίου. Και ζήτω η νέα "νομιμότητα" που λένε μερικοί "παλαιοαριστεροί" φίλοι.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ