Στις 22 Νοεμβρίου βγαίνει στην αγορά το πολυαναμενόμενο XBox One της Microsoft - iefimerida.gr

Στις 22 Νοεμβρίου βγαίνει στην αγορά το πολυαναμενόμενο XBox One της Microsoft

Στις 22 Νοεμβρίου βγαίνει στην αγορά το πολυαναμενόμενο XBox One της Microsoft
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας παιχνιδοκονσόλας της Microsoft Xbox One. H πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, ωστόσο η τιμή του προβλέπεται τσουχτερή.

Συγκεκριμένα, η τιμή του Xbox One θα φτάνει τα 500 δολάρια, γεγονός ωστόσο που δε φαίνεται να πτοεί τους φαν του είδους, αφού έχουν ξεκινήσει ήδη να γίνονται προπαραγγελίες στη Microsoft και στα καταστήματα λιανικής.

Βέβαια οι Ελληνες gamers θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή παραπάνω, αφού η κονσόλα θα είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο σε 13 χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α., Ιρλανδία, Καναδάς, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Βραζιλία, Μεξικό, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία) και στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014.

Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Microsoft Γιουσούφ Μεχντί, η CPU της κονσόλας αυξήθηκε κατά 10% (στα 1.75GHz) από τις αρχικές της προδιαγραφές, την ώρα που η Sony, δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα την ταχύτητα της CPU του Playstation 4, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ