Έτσι έριξε ο Χιου Τζάκμαν την -κατά 13 χρόνια μεγαλύτερη- γυναίκα του - iefimerida.gr

Έτσι έριξε ο Χιου Τζάκμαν την -κατά 13 χρόνια μεγαλύτερη- γυναίκα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την γνωριμία του με την σύζυγό του, Ντέμπορα Λι Φέρνες, μίλησε αναλυτικά ο Χιου Τζάκμαν στο τελευταίο τεύχος του Town & Country που μόλις κυκλοφόρησε.

Μια ώρα μετά την αποφοίτησή του από την Western Australian Academy of Perfoming Arts στο Περθ ο 26χρονος Χιου Τζάκμαν προσλαμβάνεται στην τηλεοπτική σειρά Correlli στη Μελβούρνη προκειμένου να παίξει τον κατάδικο που ερωτεύεται την ψυχίατρο της φυλακής.

Το έτος είναι 1995 και το όνομα της σέξι 39χρονης πρωταγωνίστριας, Ντέμπορα Λι Φέρνες. Το πρώτο τους φιλί έμελλε να είναι καθοριστικό καθώς οι παραγωγοί ενθουσιάζονται με την χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Τζάκμαν αισθάνεται ντροπή που ερωτεύτηκε την πρωταγωνίστρια και αποφασίσει να σταματήσει να της μιλάει. Εκείνη του λέει πόσο ηλίθιος είναι και, από τότε, είναι ακόμη μαζί.

Μάλιστα ο Τζάκμαν δεν άντεξε καν να περιμένει έξι μήνες πριν της κάνει πρόταση γάμου «Είχα αποφασίσει να περιμένω 6 μήνες. Αλλά πάνω στους 4 συνειδητοποίησα πόσο γελοίος κανόνας είναι αυτός και της έκανα πρόταση σε μια λίμνη μέσα σε ένα βοτανικό κήπο».

Το ζευγάρι, παρά τις φήμες για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Χιου,είναι μαζί από το 1996 και έχουν υιοθετήσει και δυο παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ