Καθημερινή: Να συσταθεί επιτροπή σοφών για να μας πει ποιός διόρισε περισσότερους στο παρελθόν - iefimerida.gr

Καθημερινή: Να συσταθεί επιτροπή σοφών για να μας πει ποιός διόρισε περισσότερους στο παρελθόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το κύριο άρθρο στο πρωτοσέλιδό της η Καθημερινή ζητά σήμερα να μάθει επιτέλους η κοινή γνώμη πέραν αμφιβολιών και φημών ποιός διόρισε τους περισσότερους οδηγώντας στον εκτροχιασμό του χρέους.

Οι πρόσφατες διαφωνίες για το ποιός διόρισε πόσους στο παρελθόν οδηγώντας στη διόγκωση των ελλειμμάτων οδηγούν σήμερα την Καθημερινή σε ένα άρθρο που προτείνει λύση για να βρεθεί η απάντηση στο ερώτημα. Γράφει χαρακτηριστικά το κύριο άρθρο: «Η πολιτική σταθερότητα της χώρας δεν μπορεί να εξαρτάται από καβγάδες γύρω από το ποιος διόρισε περισσότερους στο παρελθόν και ποιος ευθύνεται για τον εκτροχιασμό του χρέους και των ελλειμμάτων. Βεβαίως και πρέπει να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα κατά τρόπο αντικειμενικό και αμείλικτο, χωρίς όμως να εμπλακεί η Ελλάδα πάλι σε εξεταστικές επιτροπές και φαύλους κύκλους πολιτικού μίσους. Μια επιτροπή «σοφών» θα μπορούσε να συγκεντρώσει τα στοιχεία των τελευταίων δεκαετιών και να φανεί με τρόπο καθαρό η αλήθεια. Τα νούμερα θα μιλούσαν από μόνα τους. Η κοινή γνώμη θέλει να ξέρει την ιστορική αλήθεια για να βγάλει τα συμπεράσματά της.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ