Συνέντευξη για δουλειά μετά μουσικής – Τους ανάγκαζαν να χορέψουν για να τους προσλάβουν - iefimerida.gr

Συνέντευξη για δουλειά μετά μουσικής – Τους ανάγκαζαν να χορέψουν για να τους προσλάβουν

Συνέντευξη για δουλειά μετά μουσικής – Τους ανάγκαζαν να χορέψουν για να τους πρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι πήγαν εκεί με αποφασιστικότητα του τύπου «θα πάρω τη δουλειά και θα πείτε κι ένα τραγούδι», αλλά τελικά εκείνοι ήταν που έπρεπε να ακολουθήσουν το ρυθμό της μουσικής. Συγκεκριμένα, να λικνιστούν υπό τους ήχους της, αφού μία εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών στη Βρετανία ανάγκαζε τους υποψήφιους υπαλλήλους της να χορεύουν προκειμένου να προσληφθούν.

Οσοι εμφανίζονταν στην ομαδική συνέντευξη αναζητώντας δουλειά δεν πίστευαν στα αφτιά τους όταν το άκουσαν. Επρεπε να χορέψουν στο πλαίσιο μίας «άσκησης» ομαδικού πνεύματος. «Νομίζω ότι όλοι αρχικά το πήραν ως αστείο. Ομως εκείνοι σοβαρολογούσαν», είπε ένας από τους υποψηφίους πωλητές, ο Αλαν Μπέικον, μιλώντας στο BBC. «Κατέληξα να χορεύω το Around the World κάνοντας ηλίθιες κινήσεις σαν ρομπότ, ενώ ήμουν κουστουμαρισμένος, μπροστά σε μια ομάδα αγνώστων. Ενας άλλος, ένας μεσήλικας, έμοιαζε πολύ αναστατωμένος ενώ χόρευε ραπ», πρόσθεσε.

Επειτα από το σάλο που προκλήθηκε, η εταιρεία αναγκάστηκε να απολογηθεί δημόσια. Μάλιστα ανακοίνωσε πως δεν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο και θα διεξάγει εσωτερική έρευνα για το ζήτημα, ενώ κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους να περάσουν από άλλη συνέντευξη, υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτή τη φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ