Mην πιστεύετε στην απατηλή λάμψη – Η Vogue αποκαλύπτει σε μαθήτριες τα ψέματα της μόδας για να μην παρασυρθούν από αυτά - iefimerida.gr

Mην πιστεύετε στην απατηλή λάμψη – Η Vogue αποκαλύπτει σε μαθήτριες τα ψέματα της μόδας για να μην παρασυρθούν από αυτά

Mην πιστεύετε στην απατηλή λάμψη – Η Vogue αποκαλύπτει σε μαθήτριες τα ψέματα τη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αψεγάδιαστα πρόσωπα, τέλεια σώματα, λάμψη. Ολα αυτά δεν είναι παρά μία ψεύτικη εικόνα, αποτέλεσμα των τρικ της μόδας. Αυτό θέλησε να δείξει η Vogue στα νεαρά κορίτσια, προκειμένου να μην παρασύρονται στο ανελέητο κυνήγι της τελειότητας, που μπορεί να σημαδέψει για πάντα την ψυχοσύνθεσή τους.

Η βρετανική Vogue λοιπόν ξεκίνησε μία καμπάνια, στέλνοντας ένα βίντεο σε περισσότερα από 1.000 Γυμνάσια της χώρας. Σε αυτό προσπαθούν να εξηγήσουν στα κορίτσια πως η εικόνα που βλέπουν στις σελίδες ενός περιοδικού είναι αποτέλεσμα πολύωρης δουλειάς από μακιγιέρ, στυλίστες και τεχνικής επεξεργασίας.

Το δεκάλεπτο βίντεο έχει συνεντεύξεις από μοντέλα και άλλους ανθρώπους της μόδας, που τα εξηγούν όλα αυτά. Η Ντρέικ Μπουρνέτ για παράδειγμα εμφανίζεται πριν και μετά τη φωτογράφηση, προκειμένου να δείξει πως είναι πραγματικά και ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα που εμφανίζεται στα περιοδικά. Μάλιστα, η ίδια εξομολογείται πως συχνά δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της όταν βλέπει τις φωτογραφίες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ