Μετά τα στέφανα ήρθαν οι χειροπέδες – Συνελήφθησαν γιατί έκαναν «λευκό» γάμο στην Αριδαία - iefimerida.gr

Μετά τα στέφανα ήρθαν οι χειροπέδες – Συνελήφθησαν γιατί έκαναν «λευκό» γάμο στην Αριδαία

Μετά τα στέφανα ήρθαν οι χειροπέδες – Συνελήφθησαν γιατί έκαναν «λευκό» γάμο στη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είχε βίο... ανθόσπαρτο ένα ζευγάρι στην Αριδαία της Εδεσας. Λίγες εβδομάδες αφότου έγιναν σύζυγοι, ένας 47χρονος και μία 38χρονη συνελήφθησαν και κατηγορούνται πως ο γάμος τους ήταν «λευκός». Παράλληλα ένα τρίτο άτομο κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός.

Η «νύφη» ήταν υπήκοος Γεωργίας και σύμφωνα με τις αρχές ο εικονικός γάμος έγινε προκειμένου να πάρει τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση άδειας παραμονής στη χώρα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο και στις αρχές Σεπτεμβρίου κλήθηκαν στην καθιερωμένη διαδικασία για για τη χορήγηση της άδειας. Στη συνέντευξη έλαβε μέρος και ο 69χρονος, ο οποίος γνώριζε ότι ο γάμος ήταν εικονικός και δήλωσε ψεύτικα γεγονότα για το ζευγάρι.

Οι τρεις τους συνελήφθησαν ενώ κατασχέθηκε μία βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής που είχε η 38χρονη. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ