Με μηνύσεις απαντά η Χρυσή Αυγή – Κινείται νομικά έπειτα από την απαγόρευση των συγκεντρώσεών της - iefimerida.gr

Με μηνύσεις απαντά η Χρυσή Αυγή – Κινείται νομικά έπειτα από την απαγόρευση των συγκεντρώσεών της

Με μηνύσεις απαντά η Χρυσή Αυγή – Κινείται νομικά έπειτα από την απαγόρευση των
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νομική οδό επέλεξε η Χρυσή Αυγή για να αντιδράσει στην απαγόρευση των συγκεντρώσεών της. Ετσι κατέθεσε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, επειδή δεν επετράπη να διεξαχθούν τρεις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της στην Πλατεία Αττικής, την Καλαμάτα και την Πάτρα.

Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι «μέσα σε έναν μόλις μήνα, η ανθελληνική συγκυβέρνηση του μνημονίου απαγόρευσε - εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά - τρεις νόμιμες συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής».

Τονίζεται, επίσης, πως «ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα αντιδράσει με κάθε νόμιμο μέσο στην απόπειρα περιορισμού των δραστηριοτήτων του. Θα εντείνει τον μαχητικό πολιτικό του αγώνα που στόχο έχει την απελευθέρωση της Πατρίδας από το άθλιο κατεστημένο της Μεταπολίτευσης. Οι μηνύσεις στρέφονται κατά του υπουργού Προ - Πο και των αρμοδίων αστυνομικών και δικαστικών λειτουργών, αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ