Πολωνέζα θέλει να κάνει σεξ με 100.000 άντρες από όλο τον κόσμο-Θα περάσει και από την Αίγυπτο - iefimerida.gr
SEX

Πολωνέζα θέλει να κάνει σεξ με 100.000 άντρες από όλο τον κόσμο-Θα περάσει και από την Αίγυπτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύελλα αντιδράσεων στα social media ξεσήκωσε μια Πολωνέζα η οποία φιλοδοξεί να εμπλακεί σε σεξ μαραθώνιο "περιοδεύοντας" ανά τον κόσμο.

Η επιθυμία της να επισκεφτεί την Αίγυπτο, στο πλαίσιο της ιδιόμορφης τουρνέ της, έχει πυροδοτήσει μια σειρά από οργισμένες αντιδράσεις μουσουλμάνων οι οποίοι την αποκαλούν "βρώμα" και "ανεπιθύμητη".

Η 21χρονη Άνια Λιζέβφσκα έχει συγκεκριμένο στόχο: να έρθει σε σεξουαλική επαφή με 100.000 άντρες! Η σελίδα της στο Facebook έχει περισσότερα από 60.000 "likes" ενώ γράφει σχετικά: "Θέλω άντρες από την Πολωνία, την Ευρώπη και από όλο τον κόσμο. Μου αρέσει το σεξ, η διασκέδαση και οι άντρες".

Η Λιζέβφσκα αναφέρει ότι ξεκίνησε τον μαραθώνιο από την Βαρσοβία και σκοπεύει να ταξιδέψει και σε άλλες χώρες μέχρι να "τελειώσει" με την Πολωνία.

Μια από τις στάσεις της θα είναι και η Αίγυπτος όπου ήδη έχει υψωθεί ένα ηλεκτρονικό τοίχος από μηνύματα μίσους προς το πρόσωπό της.

"Η διασκέδαση θα διαρκεί περίπου 20 λεπτά με τον κάθε άντρα", σημειώνει η ίδια και συνεχίζει "εξαρτάται βέβαια από το πόσοι θα έχουν συγκεντρωθεί κάθε ημέρα".

Μέχρι στιγμής έχει έρθει σε επαφή με 284 άντρες, οπότε, σύμφωνα με αραβικό Μέσο, θα χρειαστεί 33.000 ώρες ή 3,8 χρόνια προκειμένου να "τερματίσει" τον μαραθώνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ