Hospitalis: Το πιο ανατριχιαστικό εστιατόριο του κόσμου που ευτυχώς έκλεισε [εικόνες] - iefimerida.gr

Hospitalis: Το πιο ανατριχιαστικό εστιατόριο του κόσμου που ευτυχώς έκλεισε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το ιδιαίτερο εστιατόριο που λεγόταν Hospitalis βρισκόταν στο κέντρο της Ρίγας, στη Λετονία και όπως μπορείτε να φανταστείτε ανήκε σε γιατρούς, οι οποίοι αποφάσισαν να μεταφέρουν το εργασιακό τους περιβάλλον στον έξω κόσμο.

Το αποτέλσμα βέβαια ήταν αρκετά ανατριχιαστικό αφού όλα μέσα στο εστιατόριο είχαν την ατμόσφαιρα νοσοκομείου, από τις σερβιτόρες που ήταν ντυμένες νοσοκόμες έως το φαΐ που σερβιριζόταν σε δίσκους και έμοιαζε με δείγμα προς εξέταση. Φυσικά δεν υπήρχαν μαχαιροπίρουνα αφού στη θέση τους χρησιμοποιούνταν χειρουργικά εργαλεία.

Το νοσοκομείο αυτό βέβαια δεν μακροημέρευσε, αφού λίγο καιρό έπειτα από τη δημιουργία του έκλεισε -κάποιοι που δοκίμασαν ανέφεραν ότι συν τους άλλοις ήταν και ακριβό- ωστόσο οι φωτογραφίες του συνεχίζουν να κυκλοφορούν στο ίντερνετ προκαλώντας ιλίγγους και ναυτία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ