Πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός για 2η χρονιά η Σοφία Βεργκάρα - iefimerida.gr

Πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός για 2η χρονιά η Σοφία Βεργκάρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω από 30 εκ. δολάρια έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό το 2012 η Σοφία Βεργκάρα, γεγονός που την ανέδειξε πανηγυρικά στην πρώτη θέση της έγκριτης λίστας του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες τηλεοπτικές σταρ.

Ως «αδιαφιλονίκητη βασίλισσα των celebrity διαφημίσεων» χαρακτήρισε το Forbes την Σοφία Βεργκάρα, επίσημη εκπρόσωπο εταιριών όπως η Kmart και η Pepsi. Επισημαίνοντας ότι η 41χρονη Κολομβιανή συχνά διπλασιάζει την αμοιβή της καθώς γυρίζει τις διαφημίσεις τόσο για την Αγγλική όσο και για την ισπανόφωνη αγορά.

Στη δεύτερη θέση της ίδιας λίστας ισοβάθμησαν η Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ του Law And Order: SVU και η Κάλεϊ Κουόκο του The Big Bang Theory με 11 εκ. δολάρια έσοδα καθεμία.

Ενώ μεγάλη είναι η πτώση των αδελφών Καρντάσιαν (Κιμ, Κλόε, Κούρτνεϊ) που μοιράζονται την 4η θέση με τρεις ακόμη σταρ, όλες εκ των οποίων το 2012 είχαν έσοδα της τάξεως των 10 εκ. δολαρίων.

Συνολικά οι 20 πρώτες ηθοποιοί είχαν έσοδα που ανήλθαν σε 183 εκ. δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Forbes Σοφία Βεργκάρα Modern Family
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ