Sex tape γύρισε 40χρονη σταρ για να ενημερώσει τους Αμερικάνους για τη Συρία [βίντεο] - iefimerida.gr

Sex tape γύρισε 40χρονη σταρ για να ενημερώσει τους Αμερικάνους για τη Συρία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το «ενημερωτικό» sex tape που γύρισε η Αλίσα Μιλάνο, γνωστή στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική σειρά «Μάγισσες».

«Το sex tape μου διέρρευσε. Δεν ξέρω τι να σας πω. Θα ποστάρω μόνη μου το link για να μπορέσω να κοντρολάρω την κατάσταση». Αυτό δήλωσε η Αλίσα Μιλάνο στους 2,5 εκ. φαν της στο facebook με το link να οδηγεί σε ένα βίντεο στο website Funny Or Die που την δείχνει να ετοιμάζεται να γυρίσει sex tape με ένα άγνωστο άντρα κατά την διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό.

Μόνο που, «κατά λάθος», κλωτσάει με το τακούνι της την κάμερα η οποία στρέφεται στην τηλεόραση. Εκεί δηλαδή που ένας σοβαρός παρουσιαστής εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει στην Συρία.

Ένας άκρως ευφάνταστος τρόπος (από την γνωστή για την κοινωνική της δράση ηθοποιό) για να «αναγκάσει» τους Αμερικάνους να μάθουν κάτι παραπάνω για τον επόμενο πόλεμο στον οποίο κινδυνεύουν να βρεθούν μπλεγμένοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ funny or die sex tape Αλίσα Μιλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ