Τηλεοπτικό σίριαλ θα γίνει η ζωή της Μαλβίνας Κάραλη - iefimerida.gr

Τηλεοπτικό σίριαλ θα γίνει η ζωή της Μαλβίνας Κάραλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην «μικρή οθόνη» θα μεταφερθεί η ζωή της γνωστής δημοσιογράφου Μαλβίνας Κάραλη η οποία έφυγε από την επάρατη νόσο το 2002, σε μια σειρά η οποία θα είναι βασισμένη στο αυτοβιογραφικό της βιβλίο «Πιο Πολύ, Πιο Πολλοί».

Την μεταφορά του βιβλίου στην τηλεόραση, θα αναλάβει η φίλη της Μαλβίνας Κάραλη και επιτυχημένη σεναριογράφος και ηθοποιός Αννα Αδριανού η οποία αναζητεί ήδη την πρωταγωνίστρια αναφέρει η Espresso.

Το 2000, η Μαλβίνα Κάραλη έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο σχολίαζε στιγμές της προσωπικής της ζωής με το καυστικό και ιδιαίτερο χιούμορ της. Το βιβλίο αυτό κυκλοφόρησε, αλλά είναι μάλλον άγνωστο στο ευρύ κοινό, καθώς η Μαλβίνα Κάραλη έφυγε από τη ζωή το 2002 και δεν πρόλαβε να το προωθήσει.

Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς του βιβλίου στις σελίδες του σεναρίου, η σειρά θα πάρει τον δρόμο για αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης, με τους επίδοξους «μνηστήρες» να έχουν χτυπήσει ήδη διακριτικά την «πόρτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ