Bloomberg: Η Μέρκελ δεν πρόκειται να αλλάξει την πολιτική της λιτοδίαιτης σπιτονοικοκυράς για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Bloomberg: Η Μέρκελ δεν πρόκειται να αλλάξει την πολιτική της λιτοδίαιτης σπιτονοικοκυράς για την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το περιεχόμενο της προεκλογικής εκστρατείας της Ανγκέλα Μέρκελ γράφει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, το οποίο επισημαίνει πως η πολιτική της «λιτοδίαιτης σπιτονοικοκυράς» της Ελλάδας δεν πρόκειται να αλλάξει καθώς είναι κερδοφόρα όσον αφορά την προτίμηση των ψηφοφόρων.

Τον χαρακτηρισμό αυτό του Bloomberg, επιβεβαιώνει και ένα στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών, ο Μίκαελ Σιέρακ, ο οποίος σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων τόνισε: «Η σπιτονοικοκυρά από την Σουηβία η οποία δεν ξοδεύει χρήματα εάν δεν πάρει κάτι σε αντάλλαγμα, φαίνεται πως είναι η καλύτερη επιλογή ηγέτη για τους Γερμανούς μέσα στην κρίση», δήλωσε ο Σιέρακ.

Παράλληλα, το στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών το οποίο είναι υπεύθυνος του κόμματος για την ανατολική περιοχή του Μπράντενμπουργκ, δήλωσε πως «όσοι νομίζουν ότι η Μέρκελ θα χαλαρώσει τους όρους για την βοήθεια προς την Ελλάδα μετά τις εκλογές, κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ