Νέο περιστατικό Κατίδη- Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Εργκους Κάτσε, φωτογραφήθηκε με μπλούζα του UCK

Σάλος προκλήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ Εργκους Κάτσε, στην οποία φορά την μπλούζα της αλβανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK.

Ο 20χρονος μέσος του ΠΑΟΚ, χρησιμοποίησε την δικαιολογία που είχε προβάλλει και ο μέσος της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδης, λέγοντας πως «δεν είχε ιδέα» τι είναι ο UCK.

Ωστόσο, η δικαιολογία του Κάτσε φαίνεται πως δεν έπεισε κανέναν, αφού και σε οπαδικά site και σελίδες του ΠΑΟΚ στο facebook, ασκείται έντονη κριτική στο πρόσωπο του.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ, δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής το περιστατικό, ωστόσο ο Κάτσε φαίνεται πως πως αποτελεί «κόκκινο πανί» στην Τούμπα για μεγάλη μερίδα οπαδών

Η ανακοίνωση του Κάτσε:

«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η φωτό που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κάτσε.

Οι αντιδράσεις οπαδών του ΠΑΟΚ:

φωτογραφίες: Paok4.gr/ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ