Αδυνατισμένη και καυτή-Η Κριστίνα Αγκιλέρα φωτογραφίζεται για τo Maxim [εικόνες] - iefimerida.gr

Αδυνατισμένη και καυτή-Η Κριστίνα Αγκιλέρα φωτογραφίζεται για τo Maxim [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απεγνωσμένη προσπάθεια να πείσει το κοινό ότι είναι ακόμη σέξι κάνει η -μόλις 32χρονη- Κριστίνα Αγκιλέρα μέσω της φωτογράφησης της στο Maxim.

«Το μοναδικό μέρος στο οποίο δεν θέλω να έχω τον έλεγχο είναι η κρεβατοκάμαρα», «Το να προσπαθήσεις πολύ να είσαι σέξι είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις» και «Το να κάνω σεξ με το σύντροφό μου είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποσυμπιεστώ στο τέλος μιας δύσκολης μέρα. Και όχι, δεν είμαι από τα κορίτσια που είναι ποτέ 'πολύ κουρασμένα'». Μερικές μόνες από τις ατάκες της πολυπλατινένιας τραγουδίστριας από την συνέντευξή της στο Maxim.

Αδυνατισμένη και καυτή-Η Κριστίνα Αγκιλέρα φωτογραφίζεται για τo Maxim [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εκεί που, εμφανώς αδυνατισμένη, αποφάσισε να φωτογραφηθεί για να αποδείξει σε όλους ότι, πέρα από φωνάρα, παραμένει και κορμάρα.

Αδυνατισμένη και καυτή-Η Κριστίνα Αγκιλέρα φωτογραφίζεται για τo Maxim [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αν και πιο ενδιαφέρουσα από όλα είναι η δήλωσή της για το ποιος ήταν πιο κουλ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ ή ο Τζάστιν Τίμπερλεϊακ την εποχή που όλοι τους (εκείνη, η ίδια και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς) ήταν μέλη του Mickey Mouse club «Ήταν και οι δυο πολύ χαρισματικοί. Δεν πρόκειται να διαλέξω έναν από τους δυο. Αλλά θυμάμαι πως ήταν κολλητοί. Ήταν μαζί όλη την ώρα, όπως αντίστοιχα εγώ με την Μπρίτνεϊ. Και τώρα κοίτα πως γίναμε».

Αδυνατισμένη και καυτή-Η Κριστίνα Αγκιλέρα φωτογραφίζεται για τo Maxim [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Maxim Κριστίνα Αγκιλέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ