Στην Αίγυπτο μεταβαίνει σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος για μια σειρά επαφών - iefimerida.gr

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος για μια σειρά επαφών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην "εύθραυστη"Αίγυπτο μεταβαίνει σήμερα Πέμπτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ένα ταξίδι ιδιαίτερης σημασίας. Ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με κορυφαία στελέχη της νέας κυβέρνησης μετά και την ανατροπή της κυβέρνησης του Μόρσι.

Ο υπουργός θα έχει επιπλέον συναντήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Άντλι Μανσούρ, τον πρωθυπουργό Χαζέμ ελ Μπεμπλαουϊ, τον υπουργό Εξωτερικών Ναμπίλ Φαχμί και τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Ναμπίλ Ελ Αραμπί, καθώς επίσης τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο Β',

Ο κ. Βενιζέλος είναι από τους πρώτους αξιωματούχους που επισκέπτονται την Αίγυπτο, ενώ έχουν προηγηθεί οι υπουργοί Εξωτερικών της Κύπρου και της Γερμανίας Ι. Κασουλίδης και Γκίντο Βεστερβέλε αντίστοιχα,, αλλά και η Κάθριν Άστον, ύπατος εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξωτερική πολιτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ