Kι όμως, υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος τον οποίο αγαπά ο Πούτιν: ο Τσαϊκόφσκι - iefimerida.gr

Kι όμως, υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος τον οποίο αγαπά ο Πούτιν: ο Τσαϊκόφσκι

Kι όμως
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει θεωρηθεί υπεύθυνος για την έκρηξη των επιθέσεων σε ομοφυλόφιλους στη Ρωσία. Εχει μπει στο στόχαστρο των οργανώσεων που μάχονται για τα δικαιώματα των γκέι. Πάνω από όλα, υπό την ηγεσία του η χώρα ψήφισε έναν ομοφοβικό νόμο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Κι όμως, φαίνεται πως τελικά ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να παραβλέψει τη σεξουαλική προτίμηση εκτιμώντας έναν άνθρωπο.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος, που δήλωσε πως ο Πιοτρ Τσαϊκόφσκι αποτελεί πηγή εθνικής υπερηφάνειας και παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα παρότι ήταν ομοφυλόφιλος. «Κάτι που αποδεικνύει πως δεν γίνονται στη Ρωσία διακρίσεις σε βάρος των ομοφυλόφιλων», πρόσθεσε ο Πούτιν αναφερόμενος στον περίφημο συνθέτη. Το ζήτημα των σεξουαλικών προτιμήσεών του το επανέφερε στην επικαιρότητα ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο αναφερόταν πως ο Τσαϊκόφσκι ήταν ομοφυλόφιλος.

«Είναι αλήθεια πως δεν τον αγαπούμε επειδή ήταν ομοφυλόφιλος αλλά επειδή ήταν καλός μουσικός και όλοι αγαπούμε τη μουσική του. Και λοιπόν;» δήλωσε ο Πούτιν που πρόσθεσε πως «Δεν πρέπει να υπερβάλλουμε, τίποτε το τρομακτικό ή φοβερό δεν συμβαίνει εδώ στη χώρα μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ