Σάλος με ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ – Ανέβασε στο Facebook φωτογραφία με μπλούζα του UCK - iefimerida.gr

Σάλος με ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ – Ανέβασε στο Facebook φωτογραφία με μπλούζα του UCK

Σάλος με ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ – Ανέβασε στο Facebook φωτογραφία με μπλούζα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονες αντιδράσεις, ακόμη ανάμεσα και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ προκάλεσε μία δημοσίευση στο Facebook από τον Εργκους Κάτσε. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας έβγαλε φωτογραφία φορώντας μία μπλούζα του UCK και στη συνέχεια τη δημοσίευσε, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

Αφού διαπίστωσε τη θύελλα των αρνητικών σχολίων που προκάλεσε η αψυχολόγητη ενέργειά του, ο Κάτσε έσπευσε να απολογηθεί, δηλώνοντας πως δεν ήξερε τι σήμαινε η μπλούζα της αλβανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης που φόρεσε.

Ο νεαρός παίκτης αρχικά «κατέβασε» τη φωτογραφία και έγραψε στο Facebook: «Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η φώτο που ανέβασαν στο προφίλ μου άλλοι και φυσικά μόλις το έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία βγήκε σε σπίτι ενός φίλου που με φιλοξένησε και η μπλούζα δεν είναι καν δική μου! Συγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν, όσοι με ξέρουν, ξέρουν και τι άνθρωπος είμαι». Λίγη ώρα αργότερα όμως ο λογαριασμός του απενεργοποιήθηκε.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ