Ο Ολάντ σαν αμήχανο, αδιάβαστο μαθητούδι – Η αστεία γκριμάτσα του κάνει θραύση στο διαδίκτυο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ολάντ σαν αμήχανο, αδιάβαστο μαθητούδι – Η αστεία γκριμάτσα του κάνει θραύση στο διαδίκτυο [εικόνα]

Ο Ολάντ σαν αμήχανο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη κι αν ήθελε ο Φρανσουά Ολάντ, δεν θα μπορούσε να κάνει μία φωτογραφία του τόση δημοφιλή. Κι όμως, η αστεία γκριμάτσα του Γάλλου προέδρου έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τους συμπατριώτες του να γελάνε μαζί του.

Πρόκειται για φωτογραφία από επίσκεψη του Ολάντ σε σχολείο του Ντενέν, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ο Γάλλος πρόεδρος ποζάρει μπροστά από τον πίνακα σαν αμήχανο μαθητούδι που καλείται να πει μάθημα ενώ δεν έχει διαβάσει. Το AFP απέσυρε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αν και διευκρίνισε πως αυτό δεν έγινε έπειτα από απαίτηση της γαλλικής προεδρίας.

Οπως φαίνεται, ο Ολάντ έκανε μία αστεία γκριμάτσα, σε μία προσπάθεια να κάνει τα παιδιά να γελάσουν και το στιγμιότυπο κυκλοφόρησε αμέσως στο Twitter με ποικίλα σχόλια, παρά την προσπάθεια του γαλλικού πρακτορείου να... εξαφανίσει τα πειστήρια. «Πώς να τους πω ότι θα παίρνουν σύνταξη στα 80;», ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα σχόλια των Γάλλων στο διαδίκτυο για τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Ο Ολάντ σαν αμήχανο, αδιάβαστο μαθητούδι – Η αστεία γκριμάτσα του κάνει θραύση στο διαδίκτυο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ο Ολάντ σαν αμήχανο, αδιάβαστο μαθητούδι – Η αστεία γκριμάτσα του κάνει θραύση στο διαδίκτυο [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ