Σοκ: 300.000 κλικ έγιναν σε πορνογραφικά σάιτ εντός της Βρετανικής Βουλής από βουλευτές και εργαζόμενους - iefimerida.gr

Σοκ: 300.000 κλικ έγιναν σε πορνογραφικά σάιτ εντός της Βρετανικής Βουλής από βουλευτές και εργαζόμενους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντώντας σε μια έρευνα της βρετανικής HuffingtonPost, που έγινε με τους κανόνες της ελευθερίας της ενημέρωσης, οι αρχές του βρετανικού κοινοβουλίου αποκάλυψαν τον σοκαριστικό αριθμό των βουλευτών και των υπαλλήλων που επιχείρησαν μεταξύ 2012-2013 να ανοίξουν ένα πορνογραφικό σάιτ.

Τα στοιχεία είναι πράγματι σοκαριστικά: Τον Νοέμβριο 2012 έγιναν 114.844 προσπάθειες και το στοιχείο αυτό προκαλεί αίσθηση αν ληφθεί υπόψιν ότι ο αριθμός των εργαζομένων στο βρετανικό κοινοβούλιο είναι μόνο 5.000.

Αυτή η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην βρετανική κοινή γνώμη την ώρα που ο Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον προσπαθεί να υιοθετήσει ένα νέο σύστημα πρόσβασης στα πορνογραφικά σάιτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ