Βιαστής κατέρρευσε όταν έμαθε ότι κόλλησε AIDS από το θύμα του - iefimerida.gr

Βιαστής κατέρρευσε όταν έμαθε ότι κόλλησε AIDS από το θύμα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενη τροπή πήρε μία υπόθεση βιασμού στην Αγγλία, όταν ο Ρίτσαρντ Τόμας, ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του για το βιασμό μιας γυναίκας στο σπίτι της, πλέον περιμένει να μάθει αν έχει μολυνθεί με τον ιο του AIDS από αυτήν.

Ο Τόμας καταδικάστηκε τον Ιούλιο σε φυλάκιση για πέντε χρόνια και τέσσερις μήνες από το δικαστήριο του Λίβερπουλ και σύμφωνα με τον δικηγόρο του βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν έχει καμία ανάμνηση της πράξης του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC το θύμα ήταν γνωστή του Τόμας και εκείνος γνώριζε πώς είναι άρρωστη, ωστόσο δεν ήξερε τι ακριβώς είχε και σίγουρα δε φανταζόταν ότι ήταν φορέας του ιού HIV. Ο δικαστής Μαρκ Μπράουν δήλωσε ο Τόμας διέπραξε το έγκλημα αφού νάρκωσε με υπνωτικό τη γυναίκα.

Ωστόσο ο 27χρονος κυριολεκτικά κατέρρευσε όταν τον ενημέρωσαν για την ασθένεια του θύματος και τώρα περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ για HIV, τα αποτελέσματα των οποίων θα παραλάβει την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ