Ένα χρόνο στο ψυχιατρείο θα περάσει η 27χρονη σταρ-Πάνω από 1 εκ. δολάρια το κόστος - iefimerida.gr

Ένα χρόνο στο ψυχιατρείο θα περάσει η 27χρονη σταρ-Πάνω από 1 εκ. δολάρια το κόστος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έως και ένα χρόνο είναι πιθανόν να περάσει η -πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της Disney- Αμάντα Μπάινς στο UCLA Medical Center όπου και νοσηλεύεται εδώ και περίπου ένα μήνα.

Από σχιζοφρένεια φέρεται να πάσχει η Αμάντα Μπάινς (σύμφωνα με το Radar online) η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο πολυτελές UCLA Medical Center μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου όπου το δικαστήριο θα αποφασίσει (σύμφωνα με το TMZ) αν είναι αναγκαίο να παραμένει υπό παρακολούθηση για έως και ένα χρόνο από 60 μέρες που είναι τώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, ακόμη και αν της επιτρέψουν να επιστρέψει στο σπίτι της υπό την κηδεμονία της μητέρας της, η Αμάντα θα βρεθεί να πληρώνει ένα εξαιρετικά φουσκωμένο λογαριασμό (210.000 δολάρια για τις 60 μέρες ή 1.277.500 δολάρια για τον ολόκληρο χρόνο).

Άξιο επισήμανσης είναι ότι η Μπάινς συνεχίζει να έχει ασφάλεια από το σωματείο ηθοποιών, η οποία όμως καλύπτει ένα μικρό μέρος του κόστους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμάντα Μπάινς UCLA Medical Center
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ