Σοκολατένια η νέα έκδοση της Android: Αφιερώνει το λογισμικό της στην KitKat - iefimerida.gr

Σοκολατένια η νέα έκδοση της Android: Αφιερώνει το λογισμικό της στην KitKat

Σοκολατένια η νέα έκδοση της Android: Αφιερώνει το λογισμικό της στην KitKat
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γλυκιά έκπληξη περιμένει τους χρήστες Android, αφού πρόσφατα ο Σάνταρ Πιτσάι της Google και επικεφαλής των Android και Chrome , πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι η επόμενη έκδοση του Android θα ονομάζεται KitKat και θα είναι αφιερωμένο στην διάσημη σοκολάτα.

Οπως αποκάλυψε ο Πιτσάι, το νέο λειτουργικό σύστημα Android 4.4 θα φέρει την κωδική ονομασία Kitkat και όχι Lime Pie όπως φημολογούνταν, διατηρώντας τη μακρόχρονη παράδοση της εταιρείας να ονομάζει κάθε έκδοση του λειτουργικού συστήματος της με ονόματα γλυκών (Icecream Sandwich, Jellybean κλπ).

Παρόλο που αρχικά η Google σκόπευε να ονομάσει το Android 4.4 Lime Pie , τελικά αποφάσισε το KitKat μετά τη διαπίστωση ότι «πολύ λίγοι άνθρωποι ξέρουν πραγματικά τη γεύση ενός lime pie» όπως ανέφερε στο BBC ο διευθυντής της Android. Ο λόγος που τελικά επέλεξαν το KitKat ήταν γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα σνακ των προγραμματιστών της Android στο γραφείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ