Τη σκηνή από το 9 1/2 εβδομάδες αναπαριστά η 17χρονη κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Τη σκηνή από το 9 1/2 εβδομάδες αναπαριστά η 17χρονη κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που ανέβασε στο instagram η Άιρλαντ Μπάλντουιν, κόρη του Άλεκ Μπάλντουιν και της Κιμ Μπάσιντζερ, που δείχνει ότι διαθέτει τον ίδιο ερωτισμό με την μητέρα της όταν έχει ως.. παρτενέρ τρόφιμα.

Η 17χρονη Άιρλαντ, ύψους 188 εκατοστών και περιζήτητο πλέον μοντέλο (σ.σ. έχει συμβόλαιο με δυο πρακτορεία) αγαπά το παγωτό, τα social media και να κάνει τον κόσμο να γελά.

Τρια πράγματα που περιλαμβάνει το σχετικό βίντεο που πόσταρε και το οποίο έφερε στο νου κάποιον την περιβόητη σκηνή στο 9 1/2 εβδομάδες όπου ο Μίκι Ρουρκ ταΐζει την Κιμ Μπάσιντζερ ότι βρίσκει μέσα στο ψυγείο.

Αν και η ίδια η 17χρονη θεωρεί ότι, λόγω του ύψους της, δεν έχει καμία ελπίδα ποτέ να γίνει πρωταγωνίστρια σε κινηματογραφικές ταινίες, καταλήγοντας να παίζει «την αστεία ψηλή φίλη της πρωταγωνίστριας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Μπάσιντζερ Άιρλαντ Μπάλντουιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ