Eπιτέλους, επιστρέφουν τα ελληνικά σίριαλ – Τι ετοιμάζει πυρετωδώς το Mega - iefimerida.gr

Eπιτέλους, επιστρέφουν τα ελληνικά σίριαλ – Τι ετοιμάζει πυρετωδώς το Mega

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους ηθοποιούς και στην ελληνική μυθοπλασία επενδύει το Μega στη νέα σεζόν δίνοντας βάση στο περιεχόμενο και στη δημιουργία και όχι αποκλειστικά στα ονόματα-διασημοτήτων με προσωπικές εκπομπές.

Αλλωστε το Mega πάντα είχε παραδοσιακό όπλο τα ελληνικά σήριαλ και φέτος θα επενδύσει ξανά σε αυτό, παρά την κρίση, υποσχόμενο μια αναμορφωμένη ζώνη prime-time. Αν και επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει επί του παρόντος, το βέβαιο είναι πως θα συνεχιστούν οι δυο μεγάλες επιτυχίες, «Κλεμμένα όνειρα» και «Με τα παντελόνια κάτω», αλλά θα λανσαριστούν και δύο νέα ελληνικά σίριαλ με πρωτότυπα σενάρια και όχι διασκευές ξένων σειρών (ένα concept σύνηθες κατά το πρόσφατο παρελθόν).

Πρόκειται για την τολμηρή κωμωδία «Το σπίτι της Εμμας» που φέρει την υπογραφή του συγγραφικού διδύμου Σακαλή- Ρίσβα (τους έχουν «αποθεώσει» οι τηλεθεατές για το Πενήντα-Πενήντα και το Μαύρα Μεσάνυχτα) και στην οποία πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Παύλος Ορκόπουλος και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί. Οι καλά γνωρίζοντες όμως λένε πως το σίριαλ που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο σύνολο της ελληνικής τηλεόρασης την επόμενη χρονιά δεν θα είναι άλλο από την κωμωδία που ετοιμάζει ο περίφημος Θοδωρής Πετρόπουλος (την υπογραφή του είχε το περίφημο Είσαι το ταίρι μου, τα καθηλωτικά Εγκλήματα και άλλα πολλά). Σύμφωνα με πληροφορίες ο σεναριογράφος η εταιρία παραγωγής και το κανάλι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και όλα δείχνουν εξαιρετικά ευοίωνα.

Στις προθέσεις του μεγάλου καναλιού είναι και η ανάπτυξη μιας νέας καθημερινής σειράς που θα αρχίσει να προβάλλεται από το Φεβρουάριο και θα φέρει στη μικρή οθόνη σημαντικούς Έλληνες ηθοποιούς. Στόχος του καναλιού είναι να έχει 4 δυνατές ελληνικές σειρές και μία πέμπτη από τον Φεβρουάριο, Η αναγέννηση του ελληνικού prime time είναι ο στόχος!

Δεν θα λείψουν όμως και οι ξένες σειρές όπως το εξαιρετικό House of cards με τον Κέβιν Σπέισι, το Community, το Βreaking Bad και άλλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ