H 25χρονη σωσίας της Σίντι Κρόφορντ που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα των 800 εκ. δολαρίων [εικόνες] - iefimerida.gr

H 25χρονη σωσίας της Σίντι Κρόφορντ που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα των 800 εκ. δολαρίων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνειρο κάθε μικρού κοριτσιού πραγματοποίησε η Κέντρα Σπίαρς που παντρεύτηκε τον Ραχίμ Αγά Χαν, γιο του πνευματικού ηγέτη των σιιτών Ισμαηλιτών μουσουλμάνων, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Château de Bellerive στη Γενέυη. Και μάλιστα με τη νύφη να φοράει το σάρι που της σύστησε η Ναόμι Κάμπελ.

Η νύφη, που -σύμφωνα με την huffington post- έγινε μουσουλμάνα πριν την τελετή, γεννήθηκε στο Σιάτλ, είναι πτυχιούχος κοινωνιολογίας από το πανεπιστήμιο της Washington και δουλεύει ως μοντέλο από τα 17 της.

H 25χρονη σωσίας της Σίντι Κρόφορντ που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα των 800 εκ. δολαρίων [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Έχοντας καταφέρει -εξαιτίας και της ομοιότητάς της με τη Σίντι Κρόφορντ- να χτίσει μια αξιοπρεπή καριέρα, χωρίς ακραίες εμφανίσεις, με δυνατές συνεργασίες με οίκους όπως οι Escada και Prada και εξώφυλλα στα πιο γνωστά περιοδικά μόδας ανά τον πλανήτη.

H 25χρονη σωσίας της Σίντι Κρόφορντ που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα των 800 εκ. δολαρίων [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Άξιο επισήμανσης είναι ότι η Κέντρα δεν θα αισθάνεται καθόλου άβολα στην νέα της οικογένεια, καθώς ο πατέρας του Ραχίμ (ο 49ος Αγά Χαν) υπήρξε παντρεμένος με την βρετανίδα μοντέλο Σάρα Κρόκερ-Πουλ και ο παππούς του με την Ρίτα Χέιγουορθ.

H 25χρονη σωσίας της Σίντι Κρόφορντ που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα των 800 εκ. δολαρίων [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ο 41χρονος Ραχίμ, που είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Brown και του Navarra Business School στην Βαρκελώνη, εργάζεται (σύμφωνα με την Daily Mail) στην «οικογενειακή επιχείρηση» Aga Khan Development Network που έχει στόχο την μείωση της φτώχειας.

H 25χρονη σωσίας της Σίντι Κρόφορντ που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα των 800 εκ. δολαρίων [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ