O Κώστας Μπακογιάννης έστειλε πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί το Καρπενήσι για να δει από κοντά τι εστί «βλαχοδήμαρχοι» - iefimerida.gr

O Κώστας Μπακογιάννης έστειλε πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί το Καρπενήσι για να δει από κοντά τι εστί «βλαχοδήμαρχοι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσκληση προς τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί το Καρπενήσι, με όλα τα έξοδα φιλοξενίας πληρωμένα, απευθύνει ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης μετά τη φράση ότι «πρέπει να σαρωθούν οι φθαρμένοι βλαχοδήμαρχοι που στηρίζει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» οπυ εκτόξευσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως γράφει ο Βηματοδότης, σύμφωνα με τον δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη αποκλειστικός σκοπός της πρόσκλησης είναι «να καταλάβει πια επιτέλους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τι εστί πραγματική Ελλάδα».

Ισως τον κ. Μπακογιάννη να πείραξε λιγότερο ο χαρακτηρισμός που έδωσε ο κ. Τσίπρας στους εκλεγμένους δημάρχους του ΠαΣοΚ και της ΝΔ ως... «βλαχοδήμαρχους», αφού, όπως έλεγε, αυτός πριν από δύο χρόνια είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του έτσι. Αν ο κ. Τσίπρας αποδεχθεί την πρόσκληση και πρόκληση να επισκεφθεί το Καρπενήσι, τότε, όπως λέει ο δήμαρχός του, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξαναμιλήσει τόσο περιφρονητικά για τους ανθρώπους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ