Αλέν Ντελόν: Η ομοφυλοφιλία είναι κόντρα στη φύση

Οι απόψεις του για τους ομοφυλόφιλους δεν αποτελούν μυστικό. Ο Αλέν Ντελόν ξεσήκωσε όμως νέα θύελλα αντιδράσεων όταν δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως η ομοφυλοφιλία είναι κόντρα στη φύση.

Η υπόθεση ξεκίνησε τον Ιούλιο, όταν είχε αναφέρει στη «Le Figaro» πως «υπήρχε ο καιρός που ξεχώριζες τους άνδρες από τις γυναίκες» και ότι «σήμερα αυτό έχει αλλάξει ριζικά, καθώς οι ρόλοι είναι πλέον δυσδιάκριτοι και πολλές φορές αντεστραμμένοι». Με αφορμή τα συγκεκριμένα σχόλια, η παρουσιάστρια εκπομπής του France 5 του ζήτησε να διευκρινίσει τι σημαίνει «γίνομαι άνδρας».

Ο Αλέν Ντελόν απάντησε πως δεν έχει κάτι εναντίον των ομοφυλόφιλων που γίνονται ζευγάρια, αλλά έσπευσε να προσθέσει «Λυπάμαι πολύ, αλλά είναι κόντρα στη φύση. Οι άνδρες είμαστε φτιαγμένοι να αγαπάμε τις γυναίκες, να τις φλερτάρουμε. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε καμάκι σε άλλους άνδρες ή να δεχόμαστε το καμάκι που μας κάνει ένας άλλος άνδρας». Ο σταρ του κινηματογράφου δεν σταμάτησε εκεί, αλλά δήλωσε την αντίθεσή του στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ