Την Παρασκευή θα δικαστούν τα επτά άτομα που συνελήφθησαν σε κατάληψη στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Την Παρασκευή θα δικαστούν τα επτά άτομα που συνελήφθησαν σε κατάληψη στη Θεσσαλονίκη

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν την Παρασκευή τα επτά άτομα που συνελή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν την Παρασκευή τα επτά άτομα που συνελήφθησαν για κατάληψη κτιρίου στη Θεσσαλονίκη. Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι έως τη δίκη τους, όπου θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για κατάληψη δημόσιου χώρου και ο ένας τους για οπλοφορία, καθώς είχε στην κατοχή του ένα αεροβόλο.

Πρόκειται για τα επτά άτομα που συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση στο παλιό ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Ανω Τούμπα, που τα τελευταία χρόνια τελεί υπό κατάληψη. Οι κατηγορούμενοι, έξι άντρες και μία γυναίκα, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης από το οποίο ζήτησαν και πήραν αναβολή για να δικαστούν την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτησή τους.

Το συγκεκριμένο κτίριο είναι ιδιοκτησίας του υπουργείου Υγείας και έχει παραχωρηθεί στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλειφθεί και τελεί υπό κατάληψη από αυτοαποκαλούμενους αντιεξουσιαστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ