Ο Μπέκαμ μπαίνει στην κουζίνα με τον Ράμσεϊ– Ετοιμάζουν αλυσίδα που θα σερβίρει πίτα και πουρέ στους Αγγλους - iefimerida.gr

Ο Μπέκαμ μπαίνει στην κουζίνα με τον Ράμσεϊ– Ετοιμάζουν αλυσίδα που θα σερβίρει πίτα και πουρέ στους Αγγλους

Ο Μπέκαμ μπαίνει στην κουζίνα με τον Γκόρντον Ράμσεϊ– Ετοιμάζουν αλυσίδα που θα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τώρα που βγήκε οριστικά από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αναζητά την επόμενη καριέρα του. Καλό το μόντελινγκ, αλλά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ- παρότι κάνει ακόμη φωτογραφίσεις- γνωρίζει καλά πως έχει ημερομηνία λήξης. Ετσι αποφάσισε να μπει στην κουζίνα. Θα γίνει συνέταιρος με τον Γκόρντον Ράμσεϊ ο οποίος ήδη απολαμβάνει τους καρπούς της συνεργασίας. Η είδηση απογείωσε το εστιατόριό του πριν καν αυτό ανοίξει.

Αν και έχει γυρίσει όλο τον κόσμο παίζοντας ποδόσφαιρο, ο Μπέκαμ παραμένει πιστός στις βρετανικές παραδόσεις. Για αυτό η ιδέα του για την αλυσίδα εστιατορίων που θα ανοίξει με τον περιβόητο σεφ είναι να σερβίρουν πίτα και πουρέ, ένα παραδοσιακό αγγλικό πιάτο της εργατικής τάξης.

Ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει καν τα σχέδια για τα εστιατόρια, αλλά μία παρεξήγηση έδειξε πως η επιτυχία είναι εγγυημένη. Ο Ράμσεϊ έχει στα σκαριά το Union Street Cafe, το οποίο θα ανοίξει στις 16 Σεπτεμβρίου. Μία ημέρα ο Μπέκαμ επισκέφθηκε το εστιατόριο του φίλου του για να το δει και όλοι συμπέραναν πως ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι συνιδιοκτήτης. Αυτό ήταν αρκετό για να «απογειώσει» το εστιατόριο.

Μέσα σε τέσσερις ώρες οι κρατήσεις ξεπέρασαν τις 2.500! Μάλιστα, έως και το Νοέμβριο δεν υπάρχει διαθέσιμο τραπέζι για την Παρασκευή και το Σάββατο. Βέβαια, τη συγκεκριμένη επιτυχία που του έφερε ο Μπέκαμ την απολαμβάνει μόνος του ο Ράμσεϊ, αφού όπως εξήγησε φίλος του ποδοσφαιριστή στη Sun, ο τελευταίος δεν έχει μερίδιο στο συγκεκριμένο εστιατόριο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ