Πυρήνες της Φωτιάς: Εμείς στείλαμε τον «εκρηκτικό» φάκελο στο σπίτι του ανακριτή- Είναι γλοιώδες υποκείμενο και καραγκιόζης [pdf] - iefimerida.gr

Πυρήνες της Φωτιάς: Εμείς στείλαμε τον «εκρηκτικό» φάκελο στο σπίτι του ανακριτή- Είναι γλοιώδες υποκείμενο και καραγκιόζης [pdf]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανάληψη της ευθύνης για την αποστολή του «εκρηκτικού» φακέλου στο σπίτι του ανακριτή που χειρίζεται τις δικαστικές υποθέσεις της νέας τρομοκρατίας προχώρησε η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Σε προκήρυξη που αναρτήθηκε στο indymedia, οι Πυρήνες της Φωτιάς παραδέχθηκαν την επίθεση στο σπίτι του ανακριτή, με κύρια αιτία την παράταση της προφυλάκισης ενός από τα συλληφθέντα μέλη της οργάνωσης, λίγες ώρες πριν αυτή εκπνεύσει.

Οι Πυρήνες, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι η ενέργεια αυτή είναι βάση του σχεδίου «Φοίνικας», επιτίθενται με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον ανακριτή τον οποίο χαρακτηρίζουν «γλοιώδες υποκείμενο» και «καραγκιόζη» και αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Για όλα αυτά που έχει κάνει επιλέξαμε να του στείλουμε και εμείς το δικό μας δωράκι εκδίκησης», ενώ στη συνέχεια περιγράφουν την διαδικασία της αποστολής της βόμβας: «Παρακολουθήσαμε τον συγκεκριμένο στόχο, εντοπίσαμε το σπίτι του και επιλέξαμε την αποστολή του παγιδευμένου δέματος εκεί. Με αυτόν τον τρόπο του στείλαμε την δική μας επίδοση, με υπογραφή Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», γράφουν.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ