Η Ελληνίδα “Madame Shou Shou” που τρέλανε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο με τα ρούχα της [εικόνες]

Η Ελίνα Κορδαλή ανήκει στις νέες, ταλαντούχες και επιτυχημένες παρουσίες στον χώρο της μόδας με το brand της Madame Shou Shou να έχει καταφέρει μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να γίνει η νέα εμμονή στις γυναικείες ντουλάπες.

Τη γνωρίσαμε το 2011 με τα μαγιό που έχουν τον χαρακτηριστικό φιόγκο, και τα ρούχα της έγιναν αμέσως σημείο αναφοράς λόγω της θηλυκότητας και της ανοιχτής πλάτης. Το γυναικείο κοινό την λατρεύει και της το έδειξε έμπρακτα αφού την επέλεξε να παρουσιάσει τις δημιουργίες της στο MadWalk 2013.

Το ιδιαίτερο στα ρούχα της που όταν τα βλέπει κανείς μπορεί και αναγνωρίζει αμέσως ότι πρόκειται για "madame shou shou" είναι η κοριτσίστικη και ρομαντική διάθεση. Όπως λέει και η ίδια, "madame shou shou" σημαίνει φιόγκος, δαντέλα και θηλυκότητα και οι γυναίκες από όλο τον κόσμο φαίνονται να συμφωνούν απόλυτα. Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τα ρούχα της Ελίνας τράβηξαν την προσοχή των γυναικών απ' όλες τις χώρες, χάρη στη δύναμη του Facebook.

Η σχεδιάστρια ετοιμάζεται τώρα για τη χειμερινή της κολεξιόν και υπόσχεται στο κοινό της περισσότερη θηλυκότητα, πολλούς φιόγκους και φυσικά πολλή δαντέλα.


Η όμορφη σχεδιάστρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ