Απεγνωσμένα θέλει να φωτογραφηθεί ξανά για το Playboy η Κιμ Καρντάσιαν - iefimerida.gr

Απεγνωσμένα θέλει να φωτογραφηθεί ξανά για το Playboy η Κιμ Καρντάσιαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένη να κάνει όσο πιο γρήγορα μπορεί γυμνή φωτογράφηση στο Playboy ή σε κάποιο άλλο περιοδικό θέλει να κάνει η Κιμ Καρντάσιαν που φοβάται μήπως χάσει για πάντα τον τίτλο του sex symbol.

«Μόλις βγάλω αυτό το πράγμα από μέσα μου θέλω να κάνω Playboy ή κάποια άλλη γυμνή φωτογράφηση». Αυτή την -όχι και τόσο μητρική- ατάκα ξεστόμισε η Κιμ Καρντάσιαν στα πλαίσια ενός επεισοδίου του ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians που μόλις προβλήθηκε και το οποίο γυρίστηκε ενώ η Κιμ ήταν ακόμη έγκυος.

Η τελευταία φορά που η Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε για το Playboy ήταν το 2007, όταν ήταν ακόμη άσημη, μετά από έντονη πίεση της μητέρας της που γύρισε τότε και της είπε «Μπορεί να μην στο ζητήσουν ποτέ ξανά. Το σόου μας δεν είναι ακόμη στον αέρα. Κανείς δεν ξέρει ποια είσαι. Κάντο και όταν φτάσεις στην ηλικία μου θα έχεις τουλάχιστον αυτές τις ωραίες φωτογραφίες να θυμάσαι».

Όσο όμως και αν το θέλει η Κιμ, η μητέρα της και, φυσικά, ο Χιου Χέφνερ, πλέον υπάρχει ακόμη ένας παράγοντας που πρέπει να συνυπολογιστεί. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κάνιε Γουεστ που σίγουρα θα έχει λόγο για το πόσο σάρκα θα δείξει η μητέρα του παιδιού του και με ποιόν τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Playboy Keeping Up With The Kardashians Κιμ Καρντάσιαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ