Στη Βόρεια Κορέα και πάλι ο Ντένις Ρόντμαν: Πάω να δω το φίλο μου Κιμ Γιονγκ Ουν - iefimerida.gr

Στη Βόρεια Κορέα και πάλι ο Ντένις Ρόντμαν: Πάω να δω το φίλο μου Κιμ Γιονγκ Ουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιονγκγιάνγκ, επιστρέφει ο εκκεντρικός σταρ του NBA - και όχι μόνο - Ντένις Ρόντμαν, για να συναντηθεί και πάλι με τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όπως είπε ο ίδιος, κατά την πενθήμερη παραμονή του στη βορειοκορεατική πρωτεύουσα, θα δει τον φίλο του Κιμ - και «φοβερό παιδί» όπως τον αποκάλεσε μετά την τελευταία τους συνάντηση τον περασμένο Μάρτιο - με τον οποίο θα μιλήσουν για μπάσκετ.

Σε δηλώσεις πριν τη αναχώρησή του, ο Ρόντμαν διευκρίνισε ότι δεν σκοπεύει να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση του έγκλειστου στις φυλακές της Β. Κορέας, αμερικανού ιεραπόστουλου, Κένεθ Μπάε, ο οποίος έχει καταδικασεί σε 15 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της συνωμοσίας για τη ανατροπή της κυβέρνησης της Βόρειας Κορέας.

«Δεν πρόκειται να συζητήσω την απελευθέρωση του Κένεθ Μπάε », δήλωσε στο Reuters, «πηγαίνω απλά για μια διπλωματική μπασκετική περιοδεία».

Ο Κιμ Γιονγ Ουν είναι οπαδός του μπάσκετ και φάνηκε να τα πηγαίνει πολύ καλά με τον Ρόντμαν όταν στην προηγούμενη συνάντησή τους δημοσιεύτηκαν εικόνες με τους δυο τους να γευματίζουν και να παρακολουθούν αγώνα all-star.

Το δεύτερο ταξίδι του Ρόντμαν στη Β. Κορέα μέσα στο 2013 χρηματοδοτείται από την ιρλανδική εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ