«Είναι όλοι τους μπαϊσέξουαλ», δηλώνει o Μπόι Τζόρτζ για τους One Direction - iefimerida.gr

«Είναι όλοι τους μπαϊσέξουαλ», δηλώνει o Μπόι Τζόρτζ για τους One Direction

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την γνώμη του για τον σεξουαλικό προσανατολισμό των μελών των One Direction είπε ο Μπόι Τζόρτζ σε συνέντευξη που έδωσε σε βρετανική εφημερίδα.

«Ένα από τα μέλη τους είναι σίγουρα γκέι. Σύμφωνα πάντα με τον νόμο των πιθανοτήτων. Αν και πιστεύω ότι, επειδή όλοι μας κατά βάθος είμαστε λίγο μπαϊσέξουαλ, άρα μάλλον είναι όλοι τους μπαϊσέξουαλ. Είναι ροκ σταρ, οπότε αυτό οφείλουν να είναι. Θα ήμουν απογοητευμένος αν μάθαινα ότι δεν είναι».

Αυτό δήλωσε ο θρύλος των 80s σε συνέντευξη στην Daily Star. Επιβεβαιώνοντας μια παρόμοια δήλωση του Λανς Μπας, πάλαι ποτέ μέλος των NSYNC (που εδώ και χρόνια έχει δηλώσει ότι είναι γκέι).

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να ξέρει αν ο 52χρονος Μπόι Τζόρτζ το εννοεί αυτό ή είναι ακόμη εκνευρισμένος για το γεγονός ότι ένα μέλος των One Direction δεν σταμάτησε να φωτογραφηθεί με την ανιψιά του στα πλαίσια των Brit Awards τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Daily Star One Direction Μπόι Τζόρτζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ